Skip to the content

Om Klinikken

Restitutionsklinikken ejes af Jeanette Thorning, uddannet Musculupat®.
I klinikken tilbydes behandlinger som er tilrettelægges ud fra den enkelte klients behov.
Som Musculupat® kombinere jeg sportsmassagen (fysiurgisk massage) med flere behandlingsteknikker såsom reflekszoneterapi, 5 punkts akupunktur, stretching 
massage terapi (SMT), Myofascial release (MFR), Gua sha, cupping, mobilisering og pulseringer.
Jeg ser på kroppen måde at bevæge sig på, både før og efter behandlingen. Udover de forskellige manuelle teknikker kombinere jeg også radierende shockwave og Summus laser.

Som Musculupat® har jeg lært det ypperste indenfor massageterapi og muskulære behandlingsformer. Jeg arbejder med at kombinere den vestlige medicinske forståelse af kroppens anatomi og fysiologi med den traditionelle kinesiske medicin, som tager udgangspunkt i kroppens meridianbaner og de 5 elementer. 
Massagen er ikke kun velegnet til sportsfolk, det er ligeså givende for personer der til dagligt arbejder på kontor, personer der sidder meget ned i løbet af en arbejdsdag og selvfølgelig også til personer der har lyst til at gøre noget godt for deres krop.

Restitutionsklinikken holder til i Sct. Olaigade 20, 3000 Helsingør, i de samme lokaler som Behandling der virker. Når du står ved den grå port, skal du først trykke på den grå knap der ligner en ringeklokke og derefter kan du åbne døren. Lokalet ligger inde i baggården, du skal lige ind i gården og på venstre side går du ind til klinikken.

Behandler

Mit navn er Jeanette Thorning, uddannet Musculupat®.
Udover
Musculupat® uddannelsen er jeg uddannet pædagog og har en PD i specialpædagogik. 
Jeg har siden 2006 arbejdet som specialpædagog og udover klinikken arbejder jeg til dagligt som pædagog på en skole. 
I min fritid dyrker jeg triathlon og er medlem af TriNord, jeg nyder de mange forskellige træningsformer der er i triatlon.
I klinikken har jeg godt gavn af den viden jeg har tilegnet mig om sport og træning igennem klubben.